Hallitus 2018

Hallitukselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen: oikos-hallitus(ät)helsinki.fi           

Puheenjohtaja

kuva

Petra Svahn
petra.svahn(ät)helsinki.fi

Tänä vuonna puheenjohtajan paikan ottaa haltuunsa toista vuotta kuluttajaekonomiaa opiskeleva Petra Svahn, joka toimi viime vuonna ansiokkaasti Oikoksen taloudenhoitajana. Petraa voisi kuvailla sydämelliseksi ja positiiviseksi ihmiseksi, joka kuitenkin tuo mielipiteensä selvästi esille. Hän on meidän marttamme, joka tietää kaiken kodinhoidosta ja leivonnasta ja harrastaa vapaa-ajallaan mm. upeiden villasukkien kutomista. Häntä voi nähdä myös useimmissa bileissä, vaikka hän onkin usein se, joka lähtee ensimmäisenä kotiin. Petra hoitaa puheenjohtajan pestinsä varmasti rauhallisin mutta varmoin ottein, ja hänen huomassaan meidän kaikkien on hyvä olla.

 

Varapuheenjohtaja

Snapchat-1126250303

Jenna Rahkola
jenna.rahkola(ät)helsinki.fi

Vuoden 2018 varapuheenjohtajana häärii toista vuotta ravitsemustiedettä opiskeleva, Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Jenna Rahkola. Tämä fiksu nuori nainen luki itsensä suoraan lukiosta ensimmäisellä yrittämällä sisään yliopistoon. Jenna pyrkii mahdollisuuksien mukaan järjestämään oikoslaisille tuttuun tapaan ekskursion kiinnostavaan kohteeseen, joko ulkomaille tai sitten ihan koto-Suomen sisälle. Viime vuonna Jenna oli Oikoksen tapahtumavastaava, joten erinäisten tapahtumien järjestämisestä löytyykin jo aiempaa kokemusta. Tämä sporttinen ja iloinen tyyppi onnistuu tehtävässään varmasti!

 

Taloudenhoitaja

SiiriK3_2(1)

Siiri Kuusjärvi
siiri.kuusjarvi(ät)helsinki.fi

Siirillä on tausta RAV-jaoston taloudenhoitajana, josta hän hyppäsi nyt isompiin saappaisiin Oikoksen taloudenhoitajaksi. Hän on avulias ja mukava kaikille, eikä kukaan muistaa nähneen hänellä huonoa päivää. Tämä iloinen kolmannen vuoden ravi-opiskelija on toiminut myös RTY:ssä eli Ravitsemusterapeuttien yhdistyksessä opiskelijaedustajana kaudella 2017-18. Oikoksen kilisevät pysyvät varmasti ojennuksessa Siirin varmoissa käsissä.

Sihteeri ja tiedotusvastaava

IMG_2923

Ida Jouhki
ida.jouhki(ät)helsinki.fi

Päivisin sihteeri, öisin tiedotusvastaava – tämä supersankari on toisen vuoden ravilainen Ida. Sihteerin tehtävistä Idalla on jo kokemusta ravitsemustieteen jaostosta, joten kokoukset ja kirjanpidot sujuvat sulavasti. Hihasta löytyy muitakin ässiä: voimanostoa aktiivisesti harrastava Ida kanniskeli pullatalkoiden jauhosäkkejä kuin höyheniä ja hurjinkaan lumimyrsky ei hätkäyttänyt varmaa rallikuskia. Positiivisen ja tarmokkaan asenteensa ansiosta kyseessä on varsinainen tehopakkaus, jolta työt hoituvat ripeästi. Lisäksi multitalentti puhuu vielä espanjaa ja soittaa pianoa, joten tältä tiedotusvastaavalta taitaa hoitua mikä vain!

Tapahtumavastaava

Tuuli SaloIMG_20180202_185534267
tuuli.e.salo(ät)helsinki.fi

Vuonna 2018 Oikoksen tapahtumavastaavana toimii Tuuli Salo. Tuuli on toimelias ja hänen kanssaan hommat hoituvat. Tämä vuosi onkin ensimmäinen vuosi, jolloin kulttuuriin, tapahtumiin ja urheiluun ole nimetty erillisiä vastaavia, vaan Tuuli voi resurssiensa ja mielenkiintonsa mukaan järjestää vähän sitä sun tätä. Tottakai yhdessä apukäsien kanssa 🙂 Syksyllä 2018 Tuuli suuntaa vaihtoon Hong Kongin yliopistoon ja toivotamme hänelle upeaa opiskeluaikaa siellä!

Opinto- ja kansainvälisyysvastaava

photo5791654225338543467

Kerttu Uusimäki
kerttu.uusimaki(ät)helsinki.fi

Vuonna 2018 opinto- ja kansainvälisyysvastaavan saappaisiin astuu Kerttu Uusimäki. Hän opiskelee ravitsemustiedettä ja on ravitsemustieteen jaoston entinen puheenjohtaja! Hallitushommat ovat siis tuttuja Kertulle ja opintovastaavana hänen tavoitteena on olla perillä viimeisimmistä muutoksista opintoasioissa ja tiedottaa niistä mahdollisimman hyvin. Kerttu on myös maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsen, joten perillä pysyminen on helpompaa ja hän varmasti tietää mitä tapahtuu. On selvää, että Kerttu hoitaa työnsä kunnialla ja olemme hyvissä käsissä. Kerttu pyrkii olemaan mahdollisimman opiskelijalähtöinen opintovastaava, joten kysymykset ja toiveet ovat vähintäänkin tervetulleita.

PR-vastaava

Janina Ingvesdav
janina.ingves(ät)helsinki.fi

Vuonna 2018 Oikoksen PR-vastaavan pestissä nähdään iloinen Janina Ingves, joka opiskelee nyt toista vuotta kuluttajaekonomiaa. Viime vuoden tiedostusvastaavan pestin myötä Oikoksessa toimiminen on jo tuttua, ja Janinaa nähdään myös usein tapahtumissa. Janinan aina ystävällinen ja avoin luonne auttaa varmasti sponsoreiden keräämisessä! Vapaa-ajalla Janina kuluttaa ryhmäliikuntasalien lattioita. Janina myös rakastaa matkustelua niin yksin kuin yhdessä ystävien kanssa.

Mainokset