Hallitus 2019

Hallitukselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen: oikos-hallitus(ät)helsinki.fi           

Puheenjohtaja

IMG-20181219-WA0007 (2)

Rilla Tammi
rilla.tammi(ät)helsinki.fi

Vuonna 2019 Oikoksen hallituksen puheenjohtajana toimii Rilla Tammi, joka on kolmannen vuoden ravitsemustieteiden opiskelija. Rilla on ollut viime vuonna Oikoksen hallituksen toiminnassa mukana toimihenkilönä ja järjestänyt erilaisia tapahtumia. Vapaa-ajalla Rillan voi löytää salilta tai juoksulenkiltä. Puheenjohtajan tehtävät tulevat sujumaan Rillalta varmasti hyvin, sillä hän on ahkera ja tarkka. Lisäksi Rilla on seikkailunhaluinen ja hän on reissannut mm. Uudessa-Seelannissa ja Australiassa.

Varapuheenjohtaja

SiiriK3_2(1)

Siiri Kuusjärvi
siiri.kuusjärvi(ät)helsinki.fi

Vuonna 2019 Oikoksen varapuheenjohtajana toimii Siiri, joka on neljännen vuoden ravitsemustieteen opiskelija. Kevään 2019 Siiri viettää vaihdossa Belgian Leuvenissa, mutta palailee ainejärjestökuvioihin taas syksyllä. Vapaa-ajallaan Siiri tykkää erilaisista liikunnallisista aktiviteeteista sekä äänikirjojen kuuntelusta – yhdessä ja erikseen. Erityisen rentouttavaa puuhaa Siirin mielestä on uiminen. Vedenalainen hiljaisuus ja kaakeleiden vilinä altaan pohjassa on todella hyvää vastapainoa opiskelulle.

Taloudenhoitaja

tuuli_kuusipalo_oikoshallitus_2019

Tuuli Kuusipalo
tuuli.kuusipalo(ät)helsinki.fi

Oikoksen taloudenhoitajan pestiin valittiin vuodeksi 2019 maisterivaiheen ravitsemustieteen opiskelija Tuuli Kuusipalo. Taloudenhoitajan pesti sopii Tuulille hyvin, sillä Tuuli nauttii raha-asioiden pyörittelystä excelissä. Opintojen ohella Tuuli toimii myös SRY:n opiskelijaedustajana, joten vastuutehtävät eivät ole hänelle uusi juttu.

Vapaa-ajalla iloinen ja avoin Tuuli käy kuntosalilla sekä haastaa mielellään itseään uusien aktiviteettien parissa. Tuuli ei pelkää haasteita, vaan tarttuu myös tarkkuutta vaativiin taloudenhoitajan tehtäviin intoa täynnä.

Sihteeri ja tiedotusvastaava

IMG_2923

Ida Jouhki
ida.jouhki(ät)helsinki.fi

Päivisin sihteeri, öisin tiedotusvastaava – tämä supersankari on kolmannen vuoden ravilainen Ida. Sihteerin tehtävistä Idalla on jo kokemusta niin viime hallitusvuodelta kuin ravitsemustieteen jaostostakin, joten kokoukset ja kirjanpidot sujuvat sulavasti. Hihasta löytyy muitakin ässiä: voimanostoa aktiivisesti harrastava Ida kanniskeli pullatalkoiden jauhosäkkejä kuin höyheniä ja hurjinkaan lumimyrsky ei hätkäyttänyt varmaa rallikuskia. Positiivisen ja tarmokkaan asenteensa ansiosta kyseessä on varsinainen tehopakkaus, jolta työt hoituvat ripeästi. Lisäksi multitalentti puhuu vielä espanjaa ja soittaa pianoa, joten tältä tiedotusvastaavalta taitaa hoitua mikä vain!

Tapahtumavastaava

Roosa Joutsihallitusesittelykuva
roosa.joutsi(ät)helsinki.fi

Tänä vuonna toisen tapahtumavastaavan saappaisiin astuu kolmannen vuoden ravilainen Roosa, joka palaa vuoden tauon jälkeen tuttuun pestiin. Roosa on toimelias ja tarmoa riittää, joten ei ole epäilystäkään, etteikö tämän vuoden tapahtumat ole onnistuneita! Vapaa-ajalla Roosa pitää mielen ja kehon virkeänä kahvittelemalla kavereiden kanssa ja käymällä salilla. Ruoka ja etenkin ranskalaiset perunat ovat myös tällä ravilaisella lähellä sydäntä. Positiivisuutta ja iloisuutta ei tältä tytöltä puutu.

Tapahtumavastaava

omakuva

Petra Svahn
petra.svahn(ät)helsinki.fi

Tämän vuoden toisen tapahtumavastaavan aisapariksi on valittu Petra Svahn. Petra jatkaa hallituksessa jo kolmatta vuotta eikä meno hidastu vieläkään monenmoisten tapahtumien järjestämisen kanssa. Kokemusta tapahtumista löytyy siis niin järjestämisen kuin osallistumisen puolesta. Petraa voisi kuvailla sydämelliseksi ja positiiviseksi ihmiseksi, joka kuitenkin tuo mielipiteensä selvästi esille. Vapaa-ajallaan hänet voi bongata virkistäytymässä ystävien kanssa tai hikoilemassa salilla. Toivottavasti vuodesta tulisi tapahtumarikas ja uudet oikoslaiset löytäisivät tapahtumat myös!

Opinto- ja kansainvälisyysvastaava

60A39812-55B9-43D4-B2B6-08C1B00E20DF

Annukka Hentilä
annukka.hentila(ät)helsinki.fi

Vuoden 2019 hallituksessa opinto- ja kansainvälisyysvastaavana toimii kolmannen vuoden ravitsemustieteen opiskelija Annukka Hentilä. Annukka on hallituksessa ensimmäistä vuottaan, joten intoa, tuoreita ajatuksia ja uusia ideoita ei häneltä tule puuttumaan. Vapaa-ajallaan Annukka urheilee ja unisportin kuntosaleilta ja ryhmäliikuntatunneilta tuttu tarmo yhdistettynä Annukan luotettavuuteen ja ahkeruuteen ovat erinomainen yhdistelmä tähän pestiin. Opinto- ja kansainvälisyysasioiden tiimoilta ei siis kannata arkailla vaan ottaa Annukkaan rohkeasti yhteyttä niin pulmat ratkeavat varmasti!

PR-vastaava

1emma

Emma Nylund
emma.a.nylund(ät)helsinki.fi

Vuoden 2019 PR-vastaavana toimii kolmannen vuoden kuluttajaekonomian opiskelija Emma Nylund. Kuluttajaekonomian pääaineopintojensa ohella Emma opiskelee ravitsemustiedettä sivuaineena. Emma on ystävällinen ja terävä nainen, joka tulee varmasti hoitamaan Oikoksen PR-asioita ansiokkaasti. Oikoksen hallitustoimintaan Emma halusi lähteä mukaan innostavien ja ihanien Oikoslaisten vuoksi sekä saadakseen itselleen uusia haasteita.

Vapaa-aikanaan Emma nautiskelee hyvästä ruoasta ja viettää mielellään aikaa kahvikupposen tai toisinaan viinilasin äärellä. Lisäksi hän pitää ulkoilusta Suomen kauniista luonnossa sekä kultturelleista elämyksistä teatterin muodossa. Mielenkiinnon kohteidensa puolesta Emmaa voisi kuvailla elegantiksi elämästä nautiskelijaksi, jolta tulee sujumaan pr-vastaavan edustustehtävät ja sponsorien hankkiminen tyylikkään rennolla otteella.