Opas hyvinvointiin – tarjous oikoslaisille!

Hei kaikille!

Kaipaatko vinkkejä ja ohjausta liikuntakipinän sytyttämiseen, vaihtelua ja virikkeitä jo aktiiviseen liikunnan harrastamiseen vai kaipaatko ehkä apua asioissa, jotka liittyvät laajemmin elämänhallintataitoihin?

kuva1

Koska opiskelijoiden ja nuorten aikuisten hyvinvointi ja jaksaminen ovat omaa sydäntäni lähellä olevia asioita, aloitimme Oikos Ry:n kanssa pienen yhteistyön. Tämän tiimoilta tarjoan teille opiskelijoille yritykseni palveluita ”listahintaa” edullisemmin!

Kuka sitten oikein olen? Olen Jenni, 35-vuotias nainen Järvenpäästä. Olen naimisissa ja minulla on 7-vuotias poika. Aloitin tänä syksynä opinnot Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytyminen maisteriohjelmassa, jossa suuntaudun erityisesti ruokakäyttäytymisen opintoihin – mikäli vaan maltan olla haalimatta muita kursseja.

Taustalla minulla on tohtorintutkinto kasvatuspsykologiasta ja liikunnanohjaajan (AMK) tutkinto. Olen työskennellyt vuosia ihmisen hyvinvointiin ja erityisesti motivaatioon liittyvien kysymysten parissa. Vuodet 2006-2014 työskentelin Helsingin yliopistolla käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa erilaisissa tutkimus- ja opetushommissa ja viimeiset vuodet Puolustusvoimissa ihmisen toimintakyvyn tutkimuksen ja kehittämisen parissa. ”Intissä” olen keskittynyt sekä fyysisen että psyykkisen valmennuksen kehittämiseen valmentaen niin varusmiehiä kuin ammattisotilaitakin. Heille sekä elämänhallintataidot että psyykkiset taidot ovat erittäin tärkeitä, koska tehtävät edellyttävät kykyä toimia äärimmäisen kuormittavissa tilanteissa.

Liikunnanohjaajaksi opiskelin työn ohella ja samaan aikaan suoritin ravitsemustieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa, alun perin ihan vain henkilökohtaisesta kiinnostuksestani ravintoon liittyviin kysymyksiin. Innostuin kuitenkin koko ajan enemmän ravitsemuksen ja hyvinvoinnin välisestä suhteesta.

kuva3

Samoihin aikoihin koin polttavaa tarvetta lähteä hieman uusille urille elämässä työn suhteen – oma yrityskin oli aina silloin tällöin käväissyt mielessäni. Kuin sattuman kaupalla löysin tämän uuden maisteriohjelman ja tiesin, että juuri tänne haluan! Onni oli kai puolellani, koska sain paikan. Seuraavat kaksi vuotta aion keskittyä täysin opintoihin ja valmennustyöhön.

Jos kaipaat ohjausta liikunnan tai elämänhallintaitojen parissa, sinulla on nyt mahdollisuus hyödyntää opiskelijaetu yritykseni palveluista. Oikoslaisena saat esimerkiksi henkilökohtaisen liikunnanohjauksen sisältäen ohjatun harjoituksen mieleisen lajin parissa sekä kehittymistä, palautumista ja jaksamista tukevan liikuntasuunnitelman hintaan 80€/kk (Ovh 105€). Vaikka et olisi Oikoksen jäsen, saat opiskelijana kuitenkin 10%:n alennuksen.

Käy kurkkaamassa nettisivuni www.valmennusjenniharala.fi ja ota rohkeasti yhteyttä.

kuva5

Toivottavasti tutustun mahdollisimman moneen teistä kampuksella. Nyt jo huomaan, että täällä on aivan ihanaa porukkaa!

Reipasta syksyä kaikille!

Jenni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s