Oikos 71 v.

Perjantaina 30. marraskuuta vietettiin Oikoksen 71-vuotissynttäreitä Viikissä ravintola Kaskessa. Tällä kertaa kyseessä eivät olleet perinteiset vuosijuhlat vaan rennot ja pienimuotoiset synttärikekkerit. Ravintola Kasken tilat sopivat tähän oivallisesti, ja mahduimme kaikki saman pöydän ääreen nauttimaan illallista. Alkumaljojen jälkeen siirryimme täyttämään lautasemme meille katetusta herkullisesta buffetpöydästä, johon sisältyi vihersalaattia, leipiä, pippurikanaa, kasvispihvejä, kasvisgratiinia, villiriisiä sekä jälkiruoaksi marjasorbettia. Kaiken lisäksi Oikos tarjosi ruoat, joten eipä perjantai-illallinen siitä enää paremmaksi muuttunut!

Oikos71-1.JPG

Illan aikana jaettiin myös Agronomiliiton stipendi opiskelijalle, joka oli aktiivisesti edistänyt opiskelijoiden yhteyksiä työelämään. Stipendi meni täysin oikeaan osoitteeseen eli tämän vuoden opintovastaavalle ja viime vuoden ravitsemustieteen jaoston puheenjohtajalle Kertulle. Aiemmin ravitsemustieteen jaosto järjesti Täyttä RAVia! -työelämäiltoja ravitsemustieteen opiskelijoille, ja tänä vuonna konseptia on laajennettu kuluttajaekonomeille sopivaksi tittelillä Oikopolku Työelämään. Ideana on, että tapahtumiin saapuu vieraiksi Viikistä valmistuneita alumneja kertomaan uratarinansa ja jakamaan vinkkejä opiskelijoille.

Illan päätteeksi pääsimme vielä viihtymään yllätysohjelmanumeron parissa. Kyseessä oli tietenkin bingo, jota pelasimme kolme kierrosta tapahtumavastaava Tuulin johdolla. Tiukan taistelun päätteeksi vuoden bingomestari saatiin kruunattua, ja kaikki bingon huutaneet tietenkin palkittiin!

Kaiken kaikkiaan ilta oli todella rento ja viihtyisä, ja toden teolla toivomme, että Oikoksella on edessään vielä monta vuotta lisää.

Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s