Ulkomaanexcu Lissaboniin 26.9.-1.10.

Tänä vuonna Oikos lähti taas ulkomaanmatkalle yhdessä ystävämme Lipidi ry:n kanssa. Kohteena oli ihana ja lämmin Lissabon, jossa ylämäkiä riitti. Matkalla oli 30 iloista osallistujaa. Matkanjohtajat olivat suunnitelleet joka päivälle aktiviteetteja, mutta vapaa-aikaa jäi myös reilusti. Matkalla saimme D-vitamiinivarastot täyteen ja rusketuksen, jonka Suomen kesä unohti meille antaa.

davdavdavEnsimmäisenä päivänä ensinnäkin pakahduimme helteeseen, mutta myös nautimme toistemme seurasta yhteisen illallisen merkeissä. Toisena päivänä lähdimme bussilla kohti mielenkiintoista vierailua oliiviöljytilalla. Bussimatkalla näimme upeita maisemia kun ylitimme Euroopan pisimmän sillan, Vasco da Gaman.

IMG-20170927-WA0010
Oliiviöljytilalla

Torstain vietimme Sintrassa, vanhassa linnakapungissa. Jälleen maisemat olivat erittäin kauniita. davdavPerjantaina aloitimme päivämme maistamalla perinteistä Pastéis de Nata-leivosta. Sen jälkeen vierailimme paikallisen yliopiston tutkimuskeskuksessa. Ke-opiskelijana eli elintarvikealan ummikkona en osaa sanoa montaakaan sanaa vierailun kulusta, mutta meidät otettiin lämpimästi vastaan ja laitoksen toiminnan esittelyn lisäksi meille pidettiin opastettu kierros laboratorioissa.davIMG-20170930-WA0004Lauantaina vierailimme viinitilalla. Meille pidettiin opastettu kierros halleissa, joissa viiniä säilytetään ikiaikaisissa tynnyreissä ja tietenkin saimme maistella usempaa eri viiniä. IMG_20170930_144550.jpgViimeisenä päivänä ohjelma oli vapaa – rohkeat lähtivät surffioppitunnille, jotkut rannalle ja loput tekivät jotain muuta mukavaa. Uskoisin, että meille kaikille jäi matkasta unohtumattomia muistoja ja halu päästä takaisin Portugaliin.dav

– Janina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s